Tempahan Pakej Tutorial Pembinaan

Web Shopping Cart Sistem OpenCart

 

Terima kasih dan tahniah kerana telah mengambil keputusan untuk memiliki produk tutorial membina kedai online anda sendiri. Silalah rujuk penerangan dibawah untuk meneruskan proses pemilikan produk ini.

 

 

Report

 

Saya Mahu Produk Ini

Sekarang Juga!

 

YA! Saya telah bersedia dan ingin memiliki Pakej Tutorial Open Cart sekarang juga dan ingin mendapat segala material dan kelebihan produk yang ditawarkan kepada saya iaitu:

  • Pakej Tutorial Panduan OpenCart v1.5.x

Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

 

RM60.00 Sahaja!

 

Nota : Produk ini adalah merupakan produk digital yang akan dikirimkan menerusi link download ke alamat email anda.

 

Nota 2 : Tutorial ini menggunakan skrip OpenCart versi 1.5.X. Walaubagaimanapun, langkah - langkah konfigurasi yang ditunjukkan boleh diaplikasikan pada apa juga versi OpenCart kerana "konsep"nya adalah sama sahaja.

 

 


 

Langkah 1: Butiran Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM60.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

 

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 158060250112 Maizul Hisham Abdul Hamid
CIMB 7030799527 Maizul Hisham Abdul Hamid


Masukkan alamat email sales@sistemopencart.com untuk rujukan bagi perbankan online.


PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), SALIN (COPY) butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

 


 

Langkah 2: Hantar Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

 

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  
   

Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan produk diatas, jangan cemas... hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

 

Yang Benar,

 

Maizul Hisham

sales@sistemopencart.com

 

 

P.S - Untuk pembayaran secara manual (bank in / transfer), maklumat download produk akan dikirimkan dalam tempoh 24 jam atau selewat - lewatnya 48 jam selepas borang diatas dikirimkan.

 

Utama | Blog | Hubungi | Syarat & Terma |Shop| Facebook | Affiliate

 

banner